Skip to main content

Vi bygger stammelojalitet til din bedrift med film

Gjennom historiekonsepter for film og innhold på nettet bygger vi lojale stammer for bedrifter!

Merkevarebygging er å dele verdifult innhold til en dedikert målgruppe

Starburst stories er et digitalt filmbyrå som skaper merkevarer for bedrifter eller produkter gjennom historiekonsepter for animasjonsfilm, reklamefilm, forklaringsfilm og innholdsmarkedsføring som gir relevant verdi til et dedikert publikum.
For å bygge merkevare i dag må man skape verdi og dele den med en potensiell målgruppe. Dette betyr at man må være til hjelp og støtte for denne gruppen på en måte som skaper stammetilhørighet slik at de blir en ekstrem lojal kundebase. Slik vil de ikke bare velge varen, men også promotere den ovenfor andre. Et historiekonsept som tar hensyn til dette kan lages for både små og store budsjetter. Men det kan bety at man må produsere innholdet på en annerledes eller billigere måte enn hva du kanskje har forventet deg, siden det viktige her er å lage mye innhold basert på et konsept med strategiske og dramaturgiske mål og virkemidler.

Vi lager tv- og film-konsepter for morgendagens publikum og deres medievaner. Moderne film handler om mer enn utstyret det produseres med og dagens medievaner. Det handler om nye vaner hos publikum som aldri lander et sted, men som er i et kontinuerlig flux. Dette handler om alt som opptar oppmerksomheten til publikum. Generelt så er folk like mye på mobile enheter som de er på tradisjonelle og stasjonære datamaskiner. Selvfølgelig avhenger dette noe av hva slags emne man snakker om.

Super-media er morgendagens plattform for historier for merkevarer og underholdning!

En måte å kombinere alle disse plattformene i et historiekonsept kalles i Hollywood for super-media.

Super-media (også kalt Transmedia) handler om å skape verdener og historie-konsepter som kan fortelles på flere plattformer og utfylle hverandre. Der den ene tråden ender overtar den andre. En historie kan fortelles på YouTube, en annen på Facebook, og en tredje på instagram. De fungerer hver for seg, men sammen så blir de noe større – en superhistorie.

Hovedtråden i en Super-media historie kan foregå på en plattform og støttes i andre. f.eks. kan en historie foregå i en serie på YouTube, mens en prolog kan starte i en online tegneserie eller på Tik Tok. Og det kan utdypes med et annet relevant medie; som at en bok som noen leser i en episode av en serie faktisk gis ut på wattpad, i et magasin eller lignende.

Mulighetene er mange. Kunnskap om SEO og google sine algorytmer kan også være til hjelp når man utvikler historiekonsepter for super-media.

Starburst Stories har jobbet med

NRK – Eurovision
Discovery Channel
Moland Film

MGM – Metro Goldwyn Meyer
Bymiljøetaten – Oslo kommune
Trafikketaten – Oslo kommune

Martin Campbell
Lillestrømbanken
Nordisk Film

LA OSS MØTES!

Avtal et uforpliktende møte!

Ikke vent, la oss straks sette i gang!

La oss ta en uforpliktet prat for å måle hverandre opp, så ser vi om vi har en fremtid sammen:)    Vi kan enten ta et nettmøte eller et fysisk møte. Det bestemmer du.

(Fysisk møte er med antibac. Og 2 meters avstand. La oss være forsiktige:)

TLF: 916 28 850